POZOVITE NAS: +387 65 643 603 EMAIL: info@zdravozivjeti.com
O savjetniku detaljnije o ovom savjetniku

Biljana Miljanović

Specijalista ortopedije vilica-ortodont

Stomatološki fakultet je završila u Beogradu 2001. godine i odmah posle završenog staža je počela da radi u Domu zdravlja Doboj. Nakon tri godine odlazi u Novi Sad radi obavljanja specijalističkog staža i zvanje specijaliste ortopedije vilica dobija 2005. godine.

Od tada se konstantno usavršava na mnogobrojnim kursevima i kongresima u zemlji i inostranstvu. Godinama je radila kao stručni konsultant u više stomatoloških ordinacija u Doboju i šire, a od 2014. godine ima svoju ordinaciju u sklopu Stomatološke ordinacije dr Konatar.

Kontakt:
ordinacija.konatar@zdravozivjeti.com

SMIJEH I ZDRAVI ZUBI

100%

Ortodoncija

Ortodoncija se bavi prevencijom, dijagnostikovanjem i ispravljanjem loše postavljenih zuba i okolnih struktura. Ne postoji starosno ograničenje za početak ortodontske terapije.

100%

Ortodont

Ortodont, nakon što je obavio dijagnostičke preglede i napravio plan ortodontske terapije, pacijentu preporučuje odgovarajući tip aparata i plan terapije.

100%

Pregledi

Ortodontski pregledi moraju se obavljati periodično zbog rasta i razvoja dijeteta, kao i zbog stalnih promjena koje se odvijaju u toj dobi, posebno ako dijete nosi ortodontski aparat.

100%

Prevencija

U svakom slučaju jedna veoma bitna stavka u bilo kom segmentu stomatologije.