antiparazitna terapija
Antiparazitna terapija

Rješenje: nadutost stomaka, mučnine, bolovi u želucu i crijevima

Ljiljana Dunjić, Sarajevo

Upravo sam završila Favedin antiparazitski program i prezadovoljna sam rezultatima i efektima na moj organizam! Nadam se da će ovo kako se sada, nakon svega osjećam, potrajati jako, jako dugo.

Pozitivni efekti su brojni a nabrojaću samo nekoliko meni jako važnih stvari koje su me ranije mučile a sada su kao rukom odnešene; kao prvo i najvažnije, nadutost stomaka, mučnine, bolovi u želucu i crijevima koji su u zadnjih nekoliko godina bili moja svakodnevnica, potpuno su prestali! Obzirom da mi se potpuno regulisala probava i poboljšao i normalizirao metabolizam, uz normalnu ishranu bez bilo kakve dijete, izgubila sam 5 kg koje su bile tamo gdje ih mi žene najmanje želimo – na stomaku. Sada imam potpuno ravan stomak i mogu zakopčati svu odjeću koju donedavno nisam mogla ☺!

Ono što je fascinantno je da sam poslije dugo godina najzad prodisala punim plućima, bukvalno. Sad shvatam zašto sam se ranije brzo umarala, bila bezvoljna i stalno pospana. Jednostavno, nisam znala niti bila u stanju pravilno disati.  Sada, kad sam se oslobodila svih neželjenih parazita i njihovih larvi iz svog organizma, u stanju sam da dišem duboko i kvalitetno a ne da “dišuckam” plitko i kratko kao što sam to radila u proteklih mnogo godina. Bolovi  u vratu i kralješnici koji su bili intenzivni sada su mnogo slabijeg intenziteta.

Nalazi koje sam izvadila htijući provjeriti kompletno stanje organizma nakon provedenog antiparazitskog programa su odlični, imunitet na idealnoj razini, onako kako nije bio…ma ne sjećam se od kada! Ja se, jednostavno rečeno, osjećam ODLIČNO i jedino što mi je žao je da nisam za ovo čula ranije, jer, poštedila bih samu sebe mnogobrojnih neugodnosti i zdravstvenih tegoba. Na kraju, moja preporuka svima, uradite čišćenje od neželjenih parazita; osjećaćete se odlično i bićete kao novi ☺! Ja ću, za dobrobit svoga zdravlja,  prakticirati redovno čišćenje po preporuci i program Faveda stručnjaka.