Liječenje hemoroida – SET

60,60KM

HEMOROIDI SU DOSADNI!?
HEMOROIDI MOGU BITI I OPASNI!?

KAKVA SU VAŠA ISKUSTVA!

Predlažemo ovaj set za samo 60,60KM + BESPLATNA POŠTARINA

Kategorija:
Opis

Liječenje hemoroida ne smije da čeka

LIJEČENJE HEMOROIDA

Liječenje hemoroida može biti dugotrajan proces, ali u mnogim slučajevima je rješiv.

ČAJ HEMOROIDAN
U setu se nalaze 2 paketa x 2 čaja
Čaj broj 1: je namjenjen za piće i potpomaže normalizaciji stolice. Posebno se preporučuje onima koji imaju neredovnu stolicu, a u fazi upaljenih i bolnih hemoroida preporučuje se bez obzira na probavu je djeluje blago smirujuće na sluznicu crijeva.
Čaj broj 2: Koristi se za ispiranje i za obloge. Djeluje protuupalno, smirujuće i adstrigentno na sluznicu.
2 Pakovanja: (2 x 50 g) jedno pakovanje


HEMOROIDAN MAST
Hemoroidan mast je kombinacija biljnih ulja i ekstrakata namijenjen za liječenje vanjskih hemoroida. Oboljela mjesta treba oprati čajem broj 2, pustiti da se osuši a zatim namazati. Postupak ponavljati 2-3 puta dnevno. Kod jačih upala potrebno je stavljati i obloge od istog čaja u trajanju od 20-tak minuta.

Pakovanje : 2x 50 ml

DETOXIL SIRUP
Koristi se kao dopuna terapijama za poboljšanje krvne slike, kao pomoćno sredstvo za pročiščavanje krvi, smanjenja povećanog broja leukocita i kao prirodno sredstvo za zaštitu organizma od kancer ćelija.
Pakovanje: 200 ml

  • BILJNI TONIK
    Prirodni napitak namijenjen za eliminaciju toksina, štetnih materija kao i za regulaciju masti u organizmu, tjelesne težine i jačanje imuniteta. Kadulja, Breza, ruzmarin, krušina eliminišu nakupljene štetne materije i tečnosti, razaraju celulit, poboljšavaju cirkulaciju, uklanjaju osjećaj težine,…Komorač, Kamilica, Žara i Krušina stimulišu metabolizam, podstiću probavu, uklanjaju nadutost,… Jabukovo sirće, Artičoka, Maslačak, Krušina, Komorač eliminišu toksine, štetne materije i masti iz bubrega i jetre, djeluju na razgradnju holesterola i pomažu u borbi protiv celulita,… Nana, Matičnjak, Kantarion, Verem i Kadulja oslobađaju od stresa koji često uzrokuje nepotrebno i nekontrolisano konzumiranje hrane,… Čičak, Ruzmarin, Breza pospješuju izlučivanje mokraće i znoja i poboljšavaju izgled kože,…Kadulja, Majčina dušica, Žara, Kamilica jačaju imunitet,…
    Sastav: jabukovo sirće i extrakti ljekovitog bilja: Kamilica, Komorač, Kadulja, Breza, Ruzmarin, Krušina, Žara, Artičoka, Maslačak, Nana, Matičnjak, kantarion, Verem, Čičak, Majčina dušica.Pakovanje: 200 ml
Dostava

Nakon što naručilac putem Zdravo Živjeti portala evidentira narudžbu registrovanom korisniku će proizvodi biti isporučeni u najkraćem mogućem roku putem partnerske firme.

Ukoliko iz bilo kojeg razloga Korisnik nije bio dostupan putem kontakt broja koji je ostavio, Prodavatelj nije odgovoran za produženje prethodno navedenih rokova isporuke.

Korisniku će narudžba biti isporučena na adresu dostave, te ukoliko Korisnik nije na adresi dostave. Registrovani korisnik je obavezan prilikom preuzimanja pošiljku pregledati, vidljiva oštećenja prijaviti direktno dostavljaču, te odbiti primiti oštećenu pošiljku. Potpisom računa/otpremnice registovani korisnik potvrđuje da je prilikom preuzimanja proizvoda izvršio njegov pregled.

Ukoliko registrovani korisnik odbije primiti pošiljku zbog utvrđenih i vidljivih oštećenja na transportnim pakiranjima, dužan je ispuniti odgovarajući obrazac dostavne službe, te javiti putem e-mail-a prodavatelju(Faveda doo) i izjasniti se da li želi ponovljenu isporuku ili povrat novca.

Dostava unutar Bosne I Hercegovine

Vrijeme dostave: radnim danom od 09 - 20 h; subotom od 09 - 14 h. Dostava proizvoda obavlja se putem zvanične kurirske službe po važećem cjeniku kurirske službe. Dostava unutar Bosne I Hercegovine Dostava se odvija u prosjeku 1 - 3 radnih dana od trenutka narudžbe, zavisno o lokaciji/zoni dostave. Proizvodi su pakovani na način da se uobičajenom manipulacijom za vrijeme dostave ne mogu oštetiti. Napomena: Sve narudžbe preko 60KM sus a besplatnom poštarinom Za sve ostale upite o dostavi unutar BiH obratite nam se na e-mail: info@zdravozivjeti.com