PredMenstrualni Sindrom(PMS) – bolovi

56,60KM

Svaki mjesec ista priča, bolovi, krvarenja, slabost….Zar ne? Ovom prilikom vam nudimo jedan vrlo koristan set za dame! Većina žena, njih čak 90% osjeća neke promjene i simptome u periodu prije menstruacije – promjene raspoloženja, pad koncentracije, bolove u grudima, nadutost, grčeve i drugo. Ti simptomi mogu biti blagi i kratkotrajni, ali mogu biti i jakog inteziteta, dugotrajni te ometati ili ograničavati svakodnevne aktivnosti žene.

Kategorija:
Opis

Predmenstrualni sindrom

Predmenstrualni sindrom ili skraćeno PMS termin se koji se odnosi na širok spektar raznih fizičkih, psihičkih i emocionalnih promjena koje se u žena javljaju sedmicu ili dvije prije početka menstruacije. Vrlo često se dešavaju nesnošljivi bolovi u toku PMS-a. Rješenje je u odabranim biljnim preparatima.

🎯KM8.00
💚AROMATIČNE KAPI ZA ŽENE
Pakovanje: 50ml.
ℹ️Kombinacija eteričnih ulja za ženu predstavlja pažljivo odabrana eterična ulja koja djeluju na PMS, zatim kod blažnih upala jajnika i pojave sekreta.

🎯KM5.00
💚Čajna mješavina protiv MENSTRUALNIH TEGOBA
Pakovanje: 50g.
ℹ️Mi smo se potrudili da pripremimo mješavinu za ublažavanje popratnih tegoba kao što su bolni i produženi ciklusi, pojačano krvarenje, glavobolja, razdražljivost.

🎯KM9.80
💚Biljne kapsule FEMALAN
Pakovanje: 60cps.
ℹ️Femalan kapsule djeluje na izlučivanje ženskih spolnih hormona, osobito na prirodnu ravnotežu estrogena i progesterona. Koriste se kod poremećaja menstruacije i predmenstrualnih tegoba( predmenstrualni sindrom), kao što su: pretjerana osjetljivost na vremenske promjene, opća razdražljivost, napetost i bol u prsima, kao i kod upale jajnika, bijelog pranja i kod drugih ženskih tegoba.

🎯KM8.00
💚TINKTURA VRKUTE
Pakovanje. 50ml.
ℹ️Vrkuta djeluje kao adstringens i blago opušta grčeve. Upotrebljava se za želučane i crijevne bolesti, osobito za prolive. Preporučuje se i za ženske bolesti, naročito za prejako krvarenje i kada je predmenstrualni sindrom aktivan.

🎯KM11.30
💚Imuno elixir je prirodni napitak bogat prirodnim antioksidansima i vitaminima.
Pakovanje: 200ml
ℹ️Imuno elixir je prirodni napitak bogat prirodnim antioksidansima i vitaminima. Jača imunitet, pospješuje eliminaciju štetnih materija iz organizma i pročiščava krv. Djeluje blago na dišne puteve i želudac. Djeluje i blago sedativno. Bogat je prirodnim vitaminima, prije svega Vitaminom C. Pogodan je za jačanje imuniteta kod djece svih uzrasta.

🎯KM14.50
💚Tea tree krema
Pakovanje: 50ml.
ℹ️Ulja čajevca i origana imaju antivirusno, antibakterijsko i antifungicidno dejstvo. Klinička ispitivanja su pokazala da je ulje čajevca učinkovito kod mladalačkih akni, od blagih do srednje teških oblika. Čajevac antiseptička krema je prirodna, umirujuća krema koja sadrži ulje čajevca u kombinaciji s uljem sjemenki sezama, kakao maslacem i eteericnim ulje origana koji pomažu u procesu obnavljanja kože.

Dostava

Nakon što naručilac putem Zdravo Živjeti portala evidentira narudžbu registrovanom korisniku će proizvodi biti isporučeni u najkraćem mogućem roku putem partnerske firme.

Ukoliko iz bilo kojeg razloga Korisnik nije bio dostupan putem kontakt broja koji je ostavio, Prodavatelj nije odgovoran za produženje prethodno navedenih rokova isporuke.

Korisniku će narudžba biti isporučena na adresu dostave, te ukoliko Korisnik nije na adresi dostave. Registrovani korisnik je obavezan prilikom preuzimanja pošiljku pregledati, vidljiva oštećenja prijaviti direktno dostavljaču, te odbiti primiti oštećenu pošiljku. Potpisom računa/otpremnice registovani korisnik potvrđuje da je prilikom preuzimanja proizvoda izvršio njegov pregled.

Ukoliko registrovani korisnik odbije primiti pošiljku zbog utvrđenih i vidljivih oštećenja na transportnim pakiranjima, dužan je ispuniti odgovarajući obrazac dostavne službe, te javiti putem e-mail-a prodavatelju(Faveda doo) i izjasniti se da li želi ponovljenu isporuku ili povrat novca.

Dostava unutar Bosne I Hercegovine

Vrijeme dostave: radnim danom od 09 - 20 h; subotom od 09 - 14 h. Dostava proizvoda obavlja se putem zvanične kurirske službe po važećem cjeniku kurirske službe. Dostava unutar Bosne I Hercegovine Dostava se odvija u prosjeku 1 - 3 radnih dana od trenutka narudžbe, zavisno o lokaciji/zoni dostave. Proizvodi su pakovani na način da se uobičajenom manipulacijom za vrijeme dostave ne mogu oštetiti. Napomena: Sve narudžbe preko 60KM sus a besplatnom poštarinom Za sve ostale upite o dostavi unutar BiH obratite nam se na e-mail: info@zdravozivjeti.com