Fit Look za mršavljenje

60,45KM

Nevjerovatno veliki broj vas pita kako smršati zdravo? Probali ste mnogo toga, brojne dijete, od kojih nijedna nije dala rezultate? Gladujete a rezultata ni na pomolu, kilogrami se ne tope? Rješenje vašeg problema je Fit Look za mršavljenje. Ovaj preparat je biljni preparat koji može biti vaš najbolji prijatelj u borbi protiv viška kilograma, ukoliko se budete pridržavali jednostavnih pravila. Čišćenje organizma jednom godišnje je takođe nešto što preporučujemo uz Antiparazitnu terapiju.

Opis

FIT LOOK ZA MRŠAVLJENJE

ANTI-CELULIT ULJE

Pakovanje: 150ml.

Sa extraktom ruzmarina i drugih eteričnih uljima, doprinosi rasterećenju znakova iscrpljenosti i dati će živahnost koži.

OSMO-ACTIV FANGO

Pakovanje: 250g.

Izvrstan proizvod za borbu protiv celulita, protiv upaljenih vena i za poboljšanje prokrvljenosti i cirkulacije u venama.

BILJNI TONIK

Pakovanje: 200ml.

Prirodni napitak namijenjen za eliminaciju toksina, štetnih materija kao i za regulaciju masti u organizmu, tjelesne težine i jačanje imuniteta.

SLIM & FIT KAPSULE

Pakovanje: 60cps

Mješavina ljekovitog bilja odabranog po djelotvornosti, trajnosti i aromatičnosti.

Čajna mješavina Slim & Fit

Pakovanje: 100g

Mješavina ljekovitog bilja odbranog po djelotvornosti, trajnosti i aromatičnosti.

Dostava

Nakon što naručilac putem Zdravo Živjeti portala evidentira narudžbu registrovanom korisniku će proizvodi biti isporučeni u najkraćem mogućem roku putem partnerske firme.

Ukoliko iz bilo kojeg razloga Korisnik nije bio dostupan putem kontakt broja koji je ostavio, Prodavatelj nije odgovoran za produženje prethodno navedenih rokova isporuke.

Korisniku će narudžba biti isporučena na adresu dostave, te ukoliko Korisnik nije na adresi dostave. Registrovani korisnik je obavezan prilikom preuzimanja pošiljku pregledati, vidljiva oštećenja prijaviti direktno dostavljaču, te odbiti primiti oštećenu pošiljku. Potpisom računa/otpremnice registovani korisnik potvrđuje da je prilikom preuzimanja proizvoda izvršio njegov pregled.

Ukoliko registrovani korisnik odbije primiti pošiljku zbog utvrđenih i vidljivih oštećenja na transportnim pakiranjima, dužan je ispuniti odgovarajući obrazac dostavne službe, te javiti putem e-mail-a prodavatelju(Faveda doo) i izjasniti se da li želi ponovljenu isporuku ili povrat novca.

Dostava unutar Bosne I Hercegovine

Vrijeme dostave: radnim danom od 09 - 20 h; subotom od 09 - 14 h. Dostava proizvoda obavlja se putem zvanične kurirske službe po važećem cjeniku kurirske službe. Dostava unutar Bosne I Hercegovine Dostava se odvija u prosjeku 1 - 3 radnih dana od trenutka narudžbe, zavisno o lokaciji/zoni dostave. Proizvodi su pakovani na način da se uobičajenom manipulacijom za vrijeme dostave ne mogu oštetiti. Napomena: Sve narudžbe preko 60KM sus a besplatnom poštarinom Za sve ostale upite o dostavi unutar BiH obratite nam se na e-mail: info@zdravozivjeti.com