Čišćenje organizma – Antiparazitna terapija

60,00KM

Kome se preporučuje čišćenje organizma od parazita?

Čišćenje parazita iz organizma preporučuje se svima. Bez obzira na nivo naše higijene podložni smo uticaju parazita i mogućnosti njihovog lakog ulaska u naš organizam. Istraživanja Američkog Nacionalnog Instituta Zdravlja (National Institute of Health) pokazala su da muškarci u svom tijelu imaju prosječno 1 kg parazita dok žene imaju nešto manje. Također su dokazali da se paraziti mogu nalaziti ne samo u crijevima, kako je kod nas ustaljeno mišljenje, nego i u bilo kojem drugom organu (jetri, srcu, mozgu, plućima) ljudskog organizma. Tako da se svima, pa čak i djeci starijoj od 4 godine preporučuje, kao preventiva čišćenje organizma jednom godišnje.

Naročito se preporučuje ljudima koji osjećaju neke tegobe kao što su slabost, nesanica, gubitak apetita, ako ste skloni alergijama i u svim drugim slučajevima, kada vam je oslabljen imuni sistem organizma.

Opis

Čišćenje organizma produžava vijek vašem tijelu

čišćenje organizma i uticaj na vaš organizam

Kako paraziti utiču na naše zdravlje?

Čišćenje organizma produžava vijek vašem tijelu

Čišćenje organizma Naš organizam najčešće živi u „simbiozi“ s našim bakterijama, virusima i parazitima. Pošto paraziti „kradu“ našu hranu, vitamine, minerale, proteine i ispuštaju toksične materije koje potpomognute vanjskim uticajima, stresom, lošom i poremećenom ishranom oštećuju naš imuni sistem. Čišćenje organizma se pokazalo potrebno barem jednom godišnje.

Pad imuniteta

Padom imuniteta lanac puca i naš organizam pokazuje simptome različitih bolesti (astma, alergija, glavobolja, anemija, bolesti srca, artritis, anoreksija, tumori, cistitisi) ili običnih tegoba tipa umora, nesanice, blage nervoze…

Detoksikacija ili čišćenjeorganizmapozitivno djeluje na organizam u cijelosti, pomaže tijelo vratiti u prirodnu ravnotežu, podiže energiju, poboljšava zdravlje. Donosimo najpopularnije metode detoxa.

PREPORUČUJEMO

Čišćenje organizma se preporučuje jednom godišnje
Kako djeluje antiparazitna terapija?

Crni orah (Juglans nigra)

Crni orah su koristili Indijanci u Americi kao anti-parazitni, anti-bakterijski, antivirusni i anti-gljivični lijek. Njegovi aktivni sastojci su jugloni, tanini i jod. Tinktura Crnog oraha ubija odrasle parazite.

Pelin (Artemisia absinthum)

Poznat kao vermicidal (supstanca ili agens koji se koristi za ubijanje crva, koristi sa za ubijanje parazitskih crijevnih crva) i pomaže slabu i neaktivnu probavu. To povećava kiselost želuca i proizvodnju žuči. Pelin kapsule ubijaju parazite u fazama larvi.

Karanfilić (Eugenia caryophyllata)

Djeluje: Anti-parazitski, anti-gljivično, antivirusno i anti-upalno. Također, uklanja bol. Kapsule karanfilića uklanjaju jaja parazita.

Kombinacija pelina, crnog oraha i klinčića omogućava, da se unište ne samo paraziti, nego i njihove ličinke i jajšca. To je vrlo bitno, jer ako ostanu jajašca, uskoro će se iz njih pojaviti novi paraziti.

Moraju se koristiti zajedno kao jedinstveni tretman. Izbacivanjem parazita izbaciti će te i njihove toksine, kao što je amonijak.

Dostava

Nakon što naručilac putem Zdravo Živjeti portala evidentira narudžbu registrovanom korisniku će proizvodi biti isporučeni u najkraćem mogućem roku putem partnerske firme.

Ukoliko iz bilo kojeg razloga Korisnik nije bio dostupan putem kontakt broja koji je ostavio, Prodavatelj nije odgovoran za produženje prethodno navedenih rokova isporuke.

Korisniku će narudžba biti isporučena na adresu dostave, te ukoliko Korisnik nije na adresi dostave. Registrovani korisnik je obavezan prilikom preuzimanja pošiljku pregledati, vidljiva oštećenja prijaviti direktno dostavljaču, te odbiti primiti oštećenu pošiljku. Potpisom računa/otpremnice registovani korisnik potvrđuje da je prilikom preuzimanja proizvoda izvršio njegov pregled.

Ukoliko registrovani korisnik odbije primiti pošiljku zbog utvrđenih i vidljivih oštećenja na transportnim pakiranjima, dužan je ispuniti odgovarajući obrazac dostavne službe, te javiti putem e-mail-a prodavatelju(Faveda doo) i izjasniti se da li želi ponovljenu isporuku ili povrat novca.

Dostava unutar Bosne I Hercegovine

Vrijeme dostave: radnim danom od 09 - 20 h; subotom od 09 - 14 h. Dostava proizvoda obavlja se putem zvanične kurirske službe po važećem cjeniku kurirske službe. Dostava unutar Bosne I Hercegovine Dostava se odvija u prosjeku 1 - 3 radnih dana od trenutka narudžbe, zavisno o lokaciji/zoni dostave. Proizvodi su pakovani na način da se uobičajenom manipulacijom za vrijeme dostave ne mogu oštetiti. Napomena: Sve narudžbe preko 60KM sus a besplatnom poštarinom Za sve ostale upite o dostavi unutar BiH obratite nam se na e-mail: info@zdravozivjeti.com