Imunitet, Priroda

PLOD CRNE ZOVE – NAJBOLJA KOMBINACIJA 9 BILJAKA – IMUNITET DA, BOLEST NE!

Kako #immuneda djeluje!?

 • Za cijelu porodicu tokom čitave godine

Immuneda je 100% prirodan preparat za odrasle I djec, a može da se koristiti tokom cijele godine za jačanje I podršku imunom sistemu. Nakon 3-4 mjeseca korištenja je potrebno napraviti blagu pauzu od 15 dana.

 

 • Štiti od virusnih I bakterijskih infekcija

Čim se pojave prvi znakovi prehlada ili gripe, Immuneda djeluje kao čuvar I štiti vas!

 • Privatna Ili poslovna putovanja!?

Ne dozvolite da vas iscrpe svakodnevne obaveze, jer ukoliko ste još na putu, a iscrpljeni ste veliki je to stress za organizam. Immuneda neka bude vaš saputnik!

 

 • Zimski period je uvijek bio izazov za organizam!

Toplo, hladno je ono što vas uglavnom prevati I vaš organizam dođe u fazu bolesti. Aktuelna je sezona prehlada I gripa, ali uvijek je toga bilo. Sada je I Corona umiješala svoje prste, pa izbjegavamo I odlaske doktorima. Zbog toga ne dozvolite da vaš organizam slabi I zaštite ga navrijema, ali ko ste se I razboljeli od virusnih I bakterijskih infekcija ubrazajte ozdravljenje uz Immuneda

 

 • Ispiti, javni nastupi, predavanja…

Mnogo je događaja gdje organizam doživljava blagi ili jači pritisak tj. Stress što može da dovede I do komplikacija kao što je dijabetes, njegujte organizam i iznutra uz 100% prirodan preparat Immuneda.

 

*9 ključnih biljaka čine sastav IMMUNEDA PRIRODNOG preparata!

 1. Sok od plodova CRNE zove
 2. Žara/kopriva list i korijen
 3. Đumbir
 4. Bokvica
 5. Kunica(stolisnik)
 6. Kamilica
 7. Slatki korijen(sladić)
 8. Dubčac(Trava Iva)
 9. Slatki pelin

IZDVAJAMO PLOD CRNE ZOVE

Od vitamina najviše su zastupljeni  A, B i posebno velike količine C vitamina. Prema dosadašnjim istraživanjima stručnjaka crne bobice zove su korisne za jačanje imuniteta, protiv prehlade i gripa, kod virusnih i bakterijskih infekcijaza snižavanje holesterola, poboljšanje vida i zdravlje srca.