POZOVITE NAS: +387 65 643 603 EMAIL: info@zdravozivjeti.com
BlogPogledajte nove članke u našoj blog sekciji
4aprNema komentara
Neuništivi Aco!
zdravozivjeti April 4, 2017 Nema komentara

Neuništivi Aco!

Kako sam naslov glasi, ovo je prava istina! Kako je nedavno njegov drugar rekao “Mogu slobodno reći da ljudi sa ovakvim stavom, ne uzimajući samo bb u obzir ,će uvek biti jaki-dobri u nečemu i prvi (tj najbolji)!!!” Post by Savić Milan Musa

Višemjesečne pripreme, odricanje, psihološke pripreme, ali šta se desilo nakon toga?! Povreda! Na žalost! Međutim ovo se rijetko viđa u sportu uopšte!

Podsjetimo se uspjeha prije nekoliko mjeseci.LINK

Kako kaže ACO;

“Uz svu moju dobru volju i maksimalan trud, dugogodišnji rad i odricanje, pred sami završetak priprema i izlazak na takmičenje zbog trenutka ne pažnje došlo je do povrede tetive i vene na desnoj ruci. Veliko je pitanje da li cu biti u mogućnosti da nastavim sa pripremama. Daću sve od sebe da ispoštujem sve ljude koji su svo ovo vrijeme bili uz mene i potrudiću se da izadjem na binu.
Hvala mom treneru i drugu Saša Drašković, koji je i ovaj put dokazao da nije samo veliki trener nego čovjek koji je uz mene i privatno. Edin Dino Rejzovic DINONUTRITION moj sponzor, bez kojeg pripreme ne bi dosle do finiša. Zahvalan sam i svom timu Victory GYM koji je bio takodje uz mene. Hvala vam.”

Ovo je sigurno za pozdraviti! Kako Aco trenira povrijeđen, možete pogledati na sledećem linku

Idemo Aco, uz tebe smo, jer kako sam naziv  VICTORY obilježava mjesto gdje treniraš i radiš, vjerujemo da ćeš izvojevati POBJEDU kao i do sada!

Tagged with: ,
You may also like: