POZOVITE NAS: +387 65 643 603 EMAIL: info@zdravozivjeti.com
BlogPogledajte nove članke u našoj blog sekciji
6aprNema komentara
Naš čovjek! - Aleksandar Vasiljević
zdravozivjeti April 6, 2016 Nema komentara

Naš čovjek! – Aleksandar Vasiljević

Bodybuildingom se rekreativno bavim 10 godina,dvije godine sam u takmičarskom svijetu bodybuildinga i tek tu sam osjetio suštinu i ljepotu ovog sporta.

Put do ovoga nije ni malo lak,pripreme za jednu sezonu takmičenja traju čitavih 12 mjeseci od kojih 4 poslednja mjeseca iziskuju velika odricanja i iscrpljujuće treninge i dijete uz hrpu suplementacije kako bi se ostvorio rezultat.

Prošle godine sam se takmičio na državnom prvenstvu BiH u poluteškoj kategoriji i osvojio treće mjesto,zatim u Srbiji gdje sam osvojio drugo mjesto u istoj kategoriji.

Poslednje takmičenje odrzano je u Valjevu 2.4.2016 pod nazivom Xplode classic,i osvojio prvo mjesto u svojoj kategoriji. Naredno takmičenje biće odrzano 16.4 u Jagodini”Jagodina open”,zatim 17.4 u Beogradu “Beograd kup” i naravno veoma važno za ovu sezonu državno prvenstvo BiH 24.4 .2016. u Sarajevu.

Za dalje cemo vidjeti… Za sve informacije izrade plana ishrane i treninga, možete mi se javiti putem moga FB profila

Svu ovu moju priču je podrzao Xerses d.o.o Mostar koji zastupaju daleko najbolji svjetski brend suplemenata “Weider”, takođe veoma bitnu ulogu imao je moj trener Saša Draškovic koji je uvijek tu da ispravi sve nedostatke i napravi jos bolju formu…

Tagged with:
You may also like: