Stvarno sretni kada smo zdravi!

Stvarno smo sretni samo kad smo zdravi!

Naime naša i vaša stranica će u potpunosti da se bavi zdravljem. U kom smjeru idemo?

Želimo da vam ponudimo najzdravije opcije da popunite svoj sat, svoj dan, svoj život!

Naš projekat se i zove Zdravo Živjeti, što ćete i moći upoznati kroz segmente naše stranice kao i segmente našeg rada.

Naša ponuda povezuje kako fizičku tako i unutrašnju aktivnost tijela i duha, a glavni cilj nam je da uz osmijeh budete zadovoljni. Jačanje imuniteta je osnova za sve vaše dalje korake!

Postavite pitanje

Ukoliko imate neko dodatno pitanje, a koje nije odgvoreno u "često postavljenim pitanjima" ili "uslovi korištenja", molim Vas, javite nam se putem kontakt forme. Rado ćemo Vam pomoći

jačanje imunitetaFaveda d.o.o. je privredno društvo u privatnoj svojini, osnovano 1988. godine. Djelatnost društva je proizvodnja herbalnih preparata i prirodne kozmetike.

U svom radu koristimo ljekovito bilje prikupljeno na ekološki čistim planinama, kao što su: Treskavica, Bjelašnica, Bitovnja, Ivan, Zec, Vlašić, Čvrsnica, itd.

U proizvodnom programu imamo oko 100-njak vrsta ljekovitog bilja pakovanog po 30,50 i 100 g. Jačanje imuniteta nam je prioritet. Zatim čajne mješavine namijenjene kao pomoć i preventiva kod raznih oboljenja kao i konzumne čajne mješavine za svakodnevno uživanje. Pored ljekovitog bilja u obliku čajeva tu su još: Biljna ulja, biljni ekstrakti, tinkture kao i gotovi proizvodi kojima su osnova biljni extrakti, a to su razni losioni, kreme, balzami, melemi i kapsule.

Za sve informacije na našem online shopu možete se obratiti na info@zdravozivjeti.com