POZOVITE NAS: +387 65 643 603 EMAIL: info@zdravozivjeti.com
BlogPogledajte nove članke u našoj blog sekciji
29sepNema komentara
FOREVER LEAN
zdravozivjeti Septembar 29, 2015 Nema komentara

FOREVER LEAN

Redukuje apsorpciju kalorija

 Forever Lean sadrži revolucionarne sastojke koji pomažu tijelu da redukuje apsorpciju kalorija iz masti i ugljenohidrata. Prvi od ovih sastojaka je jedinstveno vlakno koje apsorbuje masnoću, dobijeno je iz kaktusa – Opuntia Ficus Indica, poznata još i kao indijska smokva ili bodljikava kruška.

Studije su pokazale da ovo jedinstveno vlakno ima visoku moć vezivanja masnoće, u poređenju sa drugim vrstama biljaka. Drugi jedinstveni sastojak u Forever Lean je protein specijalno dobijen iz bobice biljke Phaseolus vulgaris, koja je poznata još i kao bijeli bubreg. Ovaj protein smanjuje nivo šećera u organizmu i privremeno inhibira aktivnost enzima koji pretvara skrob u sećer. Ova dva revolucionarna sastojka potpomažu uspostavljanje idealne težine tako što zaustavljaju neke masne i ugljene kalorije koje čovjek unosi u svoj organizam. Treći efikasan sastojak u proizvodu Forever Lean je Chromium Trichloride.

Hrom je veoma važan mineral koji pomaže regulaciju šećera u krvi delujući kao GTF (glucose tolerance factor) kofaktor. Posebno je važan normalan metabolizam. Međutim, da bismo dobili maksimum efekta ovog saplementa, bitno je upražnjavati pravilnu dijetu i redovne vežbe radi potpune kontrole i dostizanja idealne težine.

  • Zaustavlja apsorpciju kalorija iz masti i ugljenohidrata
  • Hrom pomaže regulaciju šećera u krvi i dovodi metabolizam u normalu
  • Privremeno inhibira apsorpciju kalorija iz šećera

Želite li da naručite arikal iz Bih, Hrvatske i iz Srbije, kliknite na sledeći text!!!Narudžbe iz ostalih zemalja naručite putem sledećeg linka i narudžba će stići na vašu adresu! NARUČI!

 

Tagged with:
You may also like: