POZOVITE NAS: +387 65 643 603 EMAIL: info@zdravozivjeti.com
BlogPogledajte nove članke u našoj blog sekciji
29sepNema komentara
CLEAN & LEAN 9
zdravozivjeti Septembar 29, 2015 Nema komentara

CLEAN & LEAN 9

 

Gojaznost posledica nepravilne ishrane, hrane bogate pesticidima i aditivima,a svi toksini se talože u našem tijelu . . .

 

 

 

 

CLEAN & LEAN 9

Prvi korak ka čiscenju organizma je kontrola unosa štetnih konzervanasa i drugih hemikalija koji se tokom godina talože i sakupljaju u nasem tijelu. Ovaj 9 to dnevni program vas snabdijeva neophodnim oruđem za čišćenje organizma, gubljenje kilograma i vraća vas na put ka zdravlju i zdravom načinu zivota, na ovaj način uz čisćenje organizma od toksina naš organizma iznutra dobija i dodatnu ishranu ćelija  tj. dok se organizam čisti ujedno se i hrani . . .

Komplet za 9 dana sadrži:

  • 2  boce Aloe Vera gela
  • 15 porcija   LITE  ULTRA Shake MIX
  • 54 mekanih kapsula  Garcinia Plus
  • 18 tableta Term
  • 9 prutića  Fiber
  •  i prateću literaturu sa praktičnim savjetima.


Nekada davno smatralo se da je debeo čovjek obavezno i zdrav čovjek. Ali sa pojavom Bijelog hljeba, Bijelog šećera, Rafinisanih ulja . . .  to prestaje da bude znak jednakosti. Gojaznost je jedan od najvećih problema savremenog ( ubrzanog ) načina života. Najveći uzrok  koji dovodi do problema gojaznosti Los način ishrane, ne redovna ishrana, Brza hrana bogata štetnim materijama, a siromašna  hranjivim i gradivnim . . .

Gojaznost je odavno prestala da bude samo Estetski problem, jer je sve više djece koja su jos u pubertetu gojazna, a sa ovim problemom javljaju se i drugi zdravstveni problemi kao posljedica . .

Dijete gladovanjem ne da nisu zdrave nego su i kontraproduktivne. Gladovanjem organizam slabi, pada imunitet i postajemo podložni bolestima. Gladovanjem se gubi tečnost i mišićna masa, a masnoće ostaju. po prestanku dijete vi ne samo da brzo povratite težinu, nego je i uvećate, jer više nemate potrebnu mišićnu masu da sagorijevate masnoće. Jedino mišići mogu da sagore masnoće.

Znači, ako želite da dovedete u red svoje telo, zaboravite na vagu, gledajte svoje tijelo i merite centiumetrima kako se obimi smanjuju. Kompleti za Regulaciju telesne težine se mogu prilagoditi i mogu se dobiti u više kombinacija u zavisnosti  od toga šta se želi postići : da li želite da SMRŠATE ili da POPRAVITE svoju kilažu.

Kompleti mogu sadržati umjesto ALOE vera gela kao osnove, 3 boce BERRY Nectara ili 3 boce ALOE sa ukusom BRESKVE u kombinaciji sa Obaveznim šejkom LITE ili  ULTRA LITE sa ukusom koji vama više odgovara VANILA  ili  ČOKOLADA . Dijabetičari treba da se jave na naš mail info@zdravozivjeti.com kako bi se konsultovali sa našim stručnjacima.

 Želite li da se posavjetujete, naručite artikal iz Bih, Hrvatske i iz Srbije, kliknite na sledeći text!!!

 

 

 

 

Tagged with:
You may also like: