POZOVITE NAS: +387 65 643 603 EMAIL: info@zdravozivjeti.com
BlogPogledajte nove članke u našoj blog sekciji
5marNema komentara
BAR ANONYMOUS-ko smo mi, kako smo nastali i koji su naši ciljevi?
zdravozivjeti Mart 5, 2017 Nema komentara

BAR ANONYMOUS-ko smo mi, kako smo nastali i koji su naši ciljevi?

Naše  zanimanje za Ulični trening počelo je prateći You tube snimke naših vršnjaka iz čitavog svijeta koji su prije svega na kvalitetan način provodili slobodno vrijeme, kroz ovaj sport širili prijetaljstva i zdravo živjeli. Tako i mi danas snimamo klipove i   trudimo se da budemo zdrav  uzor novim narastajima.

KAKO SMO NASTALI?

Kao grupa mladih entuzijasta koji su imali želju pokusati nešto novo,  počeli smo se okupljati početkom 2015-te godine, pronalazili smo po gradu razna pomagala sve dok nismo odlučili sami svojim sredstvima napraviti park i od tada sve počinje ići uzlaznom putanjom..  U to vrijeme je i pala odluka o pravljenju grupe, trenirali smo godinu i više a ”niko” nije znao šta mi to ustvari radimo, pa kao ekipa iz ”sjene” koja je bila anonimna potekne i sadašnji naziv koji glasi Bar Anonymous.

TAKMIČENJE U DOBOJU I DA LI ĆE BITI OVE GODINE?

Prvo takmičenje smo organizovali 2015-te godine kad smo pravili početne korake u ovom sportu i nismo ni znali u šta se upuštamo, 2016-te bilo je mnogo bolje i tom takmičenju je pristupilo 70 učesnika iz 4 zemlje, a sad 2017-te, biće naravno najbolje. Ovaj put uz nova iznenađenja,sasvim novi koncept takmičenja, koji je mnogo zanimljiviji i atraktivniji. Tačan datum će se znati dva mjeseca unaprijed  tako da se svi možete spremiti i doći.

KOJI SU NAŠI CILJEVI?

Tu smo da motivišemo, učimo,ostvarimo najviše sto je moguće, pomognemo svima koji imaju volju za treningom, i ono najbitnije zbog čega treniramo i takmičimo se a to je da pobijedimo sebe i dostignemo maksimalne mogućnosti,da privučemo sto veći broj mladih ljudi i djece da s nama treniraju i da napravimo još parkova po gradu a i šire..