POZOVITE NAS: +387 65 643 603 EMAIL: info@zdravozivjeti.com
BlogPogledajte nove članke u našoj blog sekciji
25oktNema komentara
Aloe Vera Gel
zdravozivjeti Oktobar 25, 2015 Nema komentara

Aloe Vera Gel

Sadrži čist ne razblažen sok od aloje,bez vode,hemije i konzervanasa! Sadrži preko 250 hranljivih materija, 20 amino kiselina, enzime, antrakinone, 12 vitamina, 20 minerala. . .

 

 ALOE  VERA  GEL

Čisti sok od centralnog dela lista aloje

Sada imate i Vi mogućnost da koristite isceliteljsku moć Aloje.

Aloe Vera Gel je izuzetno  djelotvoran proizvod,  100 % prirodan i čist. Kao što je slučaj kod većine prirodnih sokova i sok dobijen cijeđenjem iz srži lista biljke tj. presovanjem lista biljke je veoma nestabilan zbog mikroorganizama koji ga razaraju, razgrađuju i uništavaju.

Zahvaljujući savremenoj tehnologiji i potpuno prirodnoj stabilizaciji, jedinstvenoj u svetu, koja je patentirana i pravno zaštićena i vlasništvo je kompanije Forever Living, ovaj proizvod napravljen iz središnjeg dijela lista bez zelenih delova i bez vode i hemikalija, danas ima četvorogodišnju upotrebnu vrednost.

Tehnologija i način stabilizacije je rezultat 12 godina naučnih i laboratorijskih ispitivanja i istraživanja, a cilj je bio da se sačuvaju svi bio-hemijski, hranljivi i zaštitni elementi koje biljka prirodno posjeduje i da sadržaj u pakovanju  bude potpuno identičan i nepromijenjen u odnosu na list biljke. Zato se stabilizacija vrši dodavanjem prirodnog vitamina C iz biljke Papaja.

Što je najvažnije, osim Aloje i vitamina C iz biljke Papaja,  koji se koristi kao prirodni konzervans, u proizvodima kompanije Forever se ne dodaje voda (dodavanjem vode, hemikalija i aditiva gube se i uništavaju sva njena prirodna svojstva i djelotvornost). Čak i mala količina Alkohola uništava sve hranljive i zaštitne materije koje Aloja poseduje.

Što konkretno znači da u pakovanju od 1 litra aloje, kao i u ostalim proizvodima ove kompanije, nalazi se bukvalno 1 litar Aloje iscijeđenog iz lista (1 litar aloje = 100% sadrzaja, 0% vode i 0% hemijskih dodataka).

Aloe Vera Gel se upotrebljava kao biostimulans za unutrašnju upotrebu. Zamislite kada bi ste rasjekli list Aloe Vere i njegovu dragocjenu, meku srž pojeli neposredno iz lista. Upravo to se dešava ako koristite Aloe Vera Gel. Ovaj Gel  je zahvaljujući stabilizacionom postupku, koji je zastićeno vlasnistvo firme, potpuno čist i svjež, kao što je u prirodi stvoren.

Bogat je vitaminima (u njemu se nalazi cak i B12 vitamin, koji je veoma rijedak), aminokiselinama i mineralnim materijama, sadrži i sedam amino kiselina koje su direktno odgovorne za regeneraciju ćelija. Zato je Aloe Vera Gel jedan od najboljih mogućih dopuna ishrani modernog čovjeka.

O detaljima i drugim dodacima se možete informisati na info@zdravozivjeti.com

Želite li da naručite arikal iz Bih, Hrvatske i iz Srbije, kliknite na sledeći text!!!

 Narudžbe iz ostalih zemalja naručite putem sledećeg linka i narudžba će stići na vašu adresu! NARUČI!

 

Tagged with:
You may also like: